Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Vaknade av en slick på nosen

och mötte två glada pigga hundögon

som tydligen iakttagit mig en stund.

Klockan var tio!




Prosa av walborg
Läst 512 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-01-27 22:01



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Inte dumt med en sådan väckarklocka :-) Funderar ibland på en likadan - men vågar inte binda upp mig just nu. Vill vara fri!!!
2012-03-14

  Maria T
Kanske ville dom ut
2012-03-11

    maija tuori
Härligt !
2012-02-05

  Vici
Glädjesmittande!:-)
2012-01-31

  Linda CH VIP
Vilken härlig väckarklocka du har! Skönt möte att vakna upp till......
2012-01-30

    ej medlem längre
:D
2012-01-29

  stenhur VIP
Lockar till funderingar över vad hunden tänkte innan den bestämde sig för att väcka dig. Kul!
2012-01-28

  aol
låter underbart
2012-01-28

    ej medlem längre
Kan man bli annat än glad av ett sådant uppvaknande!
Tack för att du delar med dig av glädjen, väcker trevliga minnen.
2012-01-28

  Lavinia Röd
Vilket härligt uppvaknande!!!!! Själv så möts jag alltid av ett par glada collieögon vid sängen när jag vaknar. Lycka!
2012-01-28

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2012-01-28

  Minkki VIP
Kallas det att lida av god sömn? Men vilket skönt uppvaknande med puss på nosen!
2012-01-27

  Jaseph
Ja, det var en God morgon!
2012-01-27

  erkki
Om ordens makt mot ansiktsuttryckets känsla?
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg