Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön för det ofödda.

"Vi ber för guds barn i mars,
"För att göra carol för dig.
"Som lämnas i gud händer att födas.
"Och med ett levande röst, ger dig första salut.
"Herre jag låter stjärnorna,
"Att upplysa nätterna.
"Lord ger dem stora ögonen
"Att vise män ska samlats i tårar.
"Gud gör så här att tvillingarna blir fria att resa.
"Travers genom mor med lände.
"Gör dem omtycka med kärlek i bröstet
"För att komma till dig direkt.
"Låt dem ha varma händer
"För att smeka din kungliga vitt panna.
"Låt barnen i Jesus namn brinnande taggar fruktbara
"Outsläcklig dröm skall bära kunglig frukt.
"Gud låt dem leva levande i livmodern
"Att tvillingarna blir din sång och dagg.
"Farfar och morfar glada.
"Mor och far stolta.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-27 23:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om detta.
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP