Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lill hjärtat som aldrig slog

Mina tårar. Fulla golvet.
Sorger som skulle räckt i tusen år
kändes på några sekunder
Fördubblades.
Mitt hjärta trasigt.
Kallt rum.
Den är död. Kalla ord.
Var det jag?
Tårar i blivande pappans ögon.
Lilla mammans oändliga sorg.
Famnen med värme omslöt mig.
Jag var någon annanstans.
Var är jag?




Fri vers av poetlinan
Läst 412 gånger
Publicerad 2012-01-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan