Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ni kom till jorden så sjöng änglarna

När jag tänker på er mina två älskade barn
fylls mitt hjärta med enorm tacksamhet
vilken gåva att ha fått föda fram er
vilken extrem glädje som porlar inom mig
att just jag fick bli er mamma och att just
ni blev mina fantastiska unika ljuvliga
stolthetens krona lyser på mitt huvud
känner mig som en drottning och ni är
min prins och prinsessa som förgyller
berikar inspirerar livets alla dagar
för att inte tala på all kärlek jag får
den är obeskrivlig oändlig och känner
hur den strömmar in och fyller mig
ni älskar att slösa orden: älskar dig!
ni är mina absolut viktigste skatter
ord räcker inte till att förklara hur
mycket jag älskar er två darlingar!
när ni kom till jorden så sjöng änglarna
glädjen var obeskrivlig och skimmrande
vinden spelade den vackraste musiken
ljuset flödade trädkronorna dansade
blommorna log brett och jag sa:
ni är det finaste jag sett!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-27 16:51



Bookmark and Share


  aol
Underbart vilken kärlekshyllning till dina barn blev så rörd i mitt hjärta,
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP