Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonymus

Anonymiteten på Internet är död Min svaghet för hackare är känd Jag kallar dem för ”Sanningens Speglar”, Puss och kram till dem alltid när jag tittar i spegel, alltså. 22 euro stater. Har signerat i torsdags Anti-Counterfeiting Trade fördraget ACTA I Tokyo, Som är icke organisation varken grupp, och nu bara väntar på att bli beviljat av Europa parlamentet. Målsättning: Bara ser att diktaturen inte får bildas på internet. Och rättigheterna at få bo kvar på denna planet som fri individ efter sin mentala förmåga med individuell privat intelligens accepterad. … Får Ej dämmas till kasering enligt hälsovården oetisk praxis. och främjar dem som kämpar mot det ekonomiska och monetära slaveri." Anonymus!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-28 14:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alla vet allt ändå...
räcker att titta i ögat på folk...
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP