Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken kom och kärleken tog ,mitt hjärta snacka om smärta...


Spåren i mitt hjärta...

Det var dig jag ville ha
men det blev aldrig så

Du var fin, respekterade mig,
och allt kändes så lätt i din närvaro
Men du valde en annan
och jag tog det jag fick

Men det gav mig aldrig den känslan.
Så därför har mitt sökande slutat,
men om jag mötte en man som:

kunde ge mig den lätta känslan av ren genuin kärlek
så skulle jag tänka om.....




Fri vers av marie-helene
Läst 711 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-01-28 17:23



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärtsamt men ändock hoppfullt!
2012-03-04

  Bibbi VIP
Matteus 6:33 tror jag gäller Dig i allra högsta grad.
2012-03-04

  kerstin skriver VIP
fint skrivet om att kunna veta sin egen väg, ja, som jag tänker att det handlar om till slut.
kärleken är större än oss själva tänker jag oxå när jag läser din fina dikt.
2012-02-23

  La Magnólia VIP
Jag känner din smärta ... Det är endast den äkta kärleken som är värd något .. som inte sårar på djupet. Fortsätt vänta och låt kärleken finna dig .. Du är värd den!
2012-02-23

  Seglaren
Ja, håller med mare.
För en kvinna som Helene finns det någon.
Vi ska bedja.
Att bedja kan vara att hjälpa någon!
mvh- Seglaren
2012-01-30

  mare VIP
Det är smärtsamt, men ge inte upp, kanske kärleken står och väntar bakom hörnet...någon som ökar hjärtat slag, ännu mer ;)
2012-01-29

  Vici
Smärtsamma och berörande ord
men fint skrivet.

Ibland kommer det
som man önskar i sitt
hjärta när man "minst anar"
och släppt taget...

Kram!
2012-01-29

  Fru Intighet
Åh, så fint.
Men ack.. så smärtsamt!
2012-01-29

  Seglaren
Grattis, Helene
till vald text!
Det är roligt att bli uppmärksammad.
2012-01-28

  Vilhelm
Så svårt att veta vad det innebär att älska utan att få göra det. fint skrivet.
2012-01-28

  anits VIP
Mycket berörande och igenkännande
2012-01-28

  Seglaren
Alla erfarenheter kan vara lärorika, men smärtsamma. Vi söker alla den rena kärleken. Den verkar tyvärr vara sällsynt.
Här har du en sång:
youtube.com/watch?v=txapREGWHp0
Text:
I don't want half hearted love affairs
I need someone who really cares.
Life is too short to play silly games
I've promised myself I won't do that again.

It's got to be perfect
It's got to be worth it

Kram
2012-01-28

  Anna*
Inget mindre än det riktigt genuina är gott nog. Jag tror många kan känna igen sig i det du skriver.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene