Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en underbar tjej


Josefine

När jag hör din röst,
finner jag tröst
När jag ser dig börjar mitt hjärta skutta
mycket mer än en gnutta

Du finns i mina tankar,
när jag försöker sova
Outstanding jag dig rankar,
som livets största gåva




Fri vers av Den_döda_poeten
Läst 787 gånger
Publicerad 2006-01-22 21:10



Bookmark and Share


  Bissen
Åh vilka underbara små ord...
2006-04-09

  Josse
en både lycklig och lite sorglig text. med en glasklar grund.
underbart.
2006-01-24

    syster pion
aaaah, du gör mig galen av lyckaaa.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Den_döda_poeten
Den_döda_poeten