Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg för Stockholm.

Jag andas in ljus genom huden. via balkongdörren och franska burspråk gammal dags fönster. Härlig känsla, av:vinter och vår tillsammans. Snödroppe blommor visar vägen till National Parken lilla och stura skogen. I före igår var många redan mer en knoppar. Klockan är 14,39 när solen gör sig redo för sängen. I Stockholms vaga. Jag förbereder för en kvällspromenad. Men solen skiner, och jag skyndar mig att komma ut. Steg för Stockholm! En stad som växer så att nästan blir för mycket´ Främmande, till och med för folket som bor i city, Känner sig lika främmande dem som kommer ifrån landetställen. Nya Stockholm är broarnas stad, befolkat med ricka landisar, som är väldigt artiga. Solen tränger i lägenhet från Östersjön sida, Finland botarna cirkulerar utan något hinder, stolta och stora. Gazverket produktion i ful gång bara på 20 m avstånd som fungerar under och följer allra mest perfekta kontrollerade former av:utsläpp på höjd i atmosfär, som nästan blir osynlig. Detta är en dag som värkligen man vill lägga på minnet. Söndag morgon kaffe en dubbel espresso kräver smaken en gång till innan jag går.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 15:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag älskar Stockholm.
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP