Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

 

Himlen sträcker sig mörksvart
ut i oändligheten
och medvetandet åker snålskjuts
på vintergatan

Sträcker sig ut i rymdens tidsförskjutning
söker ett svar
när hoppet frågar om vägen
mellan lysande solar

Söker bland nebulosors färggranna födelser
lyssnar förgäves
där de svarta hålen suger in
minnet av dig

Himlen sträcker sig mörksvart
ut i oändligheten
och någonstans under den mörka tystnaden
står jag och önskar när en stjärna faller

 





Fri vers av drakbruden VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-29 15:40



Bookmark and Share


    lory
storhet..vackert
2012-01-30

  whatfarstar
Fint, man är så liten om man mäter sig mot evigheten..
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP