Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kall januarimorgon


Gryningsljus

Under natten blandades torr januariluft med is
Det blev bitande kallt
Svart stjärnhimmel blandades med ljusgrå gryning
Sakta formades morgonen

Isande vitt blandas med blekgult
Som ett kalejdoskop
Solen lyser svagt mellan granarna

Frusna fåglar trycker tätt uppe i träden
Rödräven under en gran i skogen
Vita, små andedräkter blandas med isgrå kyla

Det är 18 grader kallt

Godmorgon




Fri vers (Fri form) av Smörblomma
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-29 15:49



Bookmark and Share


  thyra
Godmorgon smörblomma!

En vacker januarimorgon du tecknat ner här. Bilderna klart synliga inom mig. Fint!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma