Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nazisterna tar över

Det ringer på dörren och utanför står en glad nazist

Farmor blir lite förvånad

Han börjar berätta om allt som nazisterna ska göra när de tar över Sverige

Jag vet inte vad han säger men jag vet en sak

Farmor slår honom med en kastrull flera gånger och jagar honom ut på gatan

Sen står han där och skriker och gapar att hon är uppskriven på en lista och när nazisterna tar över då blir det ordning och då ska hon dö!

Då ska du dö!




Fri vers av åkeojag
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 23:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om AFA skulle ta över skulle ett terrorvälde inledas.
De har redan nu bevisat att de är för diktatur och hatar alla oliktänkande.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag