Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta hem

 

 

det är så mycket ljud i mig

bortom skriken 

stannar orden 

kvar 

i mina egna fotsteg.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 747 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2012-01-30 09:14



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
bra!
2012-03-09

    Birgersdotter VIP
Härligt hitta hem och stanna i fotspåren
2012-02-04

  Ninananonia VIP
känslosamt ...dessa fotsteg... gillar berörandet i den...
2012-02-02

  anits VIP
Bra och starkt skrivet
2012-02-01

  Magica VIP
Vandrare?
Oavsett, bra skrivet!
2012-02-01

  stenen/ Yv Ericsson
bra starkt. känns
2012-01-31

  kerstin skriver VIP
jag tycker om bilderna du ger mig av denna text, jag kan nästan se bokstäver lite huller om buller som vill hitta sina ord i ett fotspår i leran.
2012-01-30

  prinscess VIP
mycket bra skrivet
2012-01-30

  Baystream
En väldigt bildlig dikt - iLIKE.
2012-01-30

  Prins Hatt Under Orden
Starkt. Riktigt starkt.
2012-01-30

  Minkki VIP
och i fotstegen är ditt hem...
2012-01-30

  Börje Larsson
jo visst är det så......
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist