från albumet "Slow Train Coming"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bob Dylan, "I Believe in You"
från albumet "Slow Train Coming"




Jag tror på Dig.

I Believe in You

Don’t let me drift too far
Keep me where you are
Where I will always be renewed

I Believe in You

----------

Jag tror på Dig.
Du håller mig i din hand.
Håll mig kvar i din närhet!
Låt min tro förnyas dagligen.
Jag tror på Dig.

Herre Du hör min bön.
Amen!




Prosa av Seglaren
Läst 567 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-30 10:26



Bookmark and Share


    lory
i belive in you..helt underbar...
2012-02-02

  Bibbi VIP
Du var först med att introducera Bob Dylan i mitt liv genom en kassett för många år sedan i den inskränkta miljö jag då vistades i.

En fantastisk upptäckt som jag är Dig oändligt tacksam för.

Applåd och bokmärke.
2012-01-31

    ej medlem längre
/Låt min tro förnyas dagligen./

Viktig bön om det som vi så lätt tar för givet att det sker.
2012-01-30

  marie-helene
Amen en bön att ta till sig...
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren