Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godare än Gud

 

kan ingen vara

och ingen tryggare

än hans

barnaskara




Fri vers av Vici
Läst 531 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-31 20:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2012-02-09

  Johan Bergstjärna VIP
Alltför många gudstillbejare är är alltför fromma trygghetsnarkomaner tyvärr...
2012-02-09

  Seglaren
När vi ser Fadern
genom Sonens ögon
är Gud ren kärlek
och barmhärtighet.

Bra skriftat. Med få ord.
2012-02-06

  mare VIP
Yes ;))
2012-02-02

  anits VIP
Så sant
2012-02-01

    Amicus
Helt sant!

Hur kan man rata något utan att först pröva - tänk om...
2012-02-01

  walborg
Så är det.
2012-02-01

  Johan Bergstjärna VIP
Säg mej en människa som är trygg i denna värld!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici