Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har någon adressen...

En kvinna, som älskar process
satt vid datorn var dag i excess
men någon då sa:
-Utanför finns en da´!
-Häftigt sa hon, vilken webbadress...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-30 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt