Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara svårt att förutse vad som ska komma. Men ändå...


Att tänka före

Den tid det tar
att förklara ett misstag
är tid

som skulle
Ha använts till att försöka
undvika misstag från början




Övriga genrer av Klas
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-01-22 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas
Klas