Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet


Tomhet som fyller min kropp.
Så motsägelsefullt att det faktiskt är möjligt.

Hur kan nåt fint göras om till något smutsigt i en handvändning.
Hur kan små ord göra så ont i en hårdhudad cool tjejs inre.
Jo för att det spelar ingen roll hur cool jag är,
för även den coola tjejen blir ledsen.
Även den alltid leende clownen gråter.
Även den pratglada, skämtsamma tjejen blir tyst ibland och gråter tyst inombords.




Fri vers av Mejj
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-30 22:18



Bookmark and Share


  LassO
kanske mer än nån annan därav en glad yta....
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj