Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetslen kärlek

Åter igen kan jag skriva, visa min värld
då läsaren följer varje liten
nyans skapandet ger.

Kärleken växer inom mig,
formar mönster, skapar
små fönster.

Clownen lockar åskådaren
till skratt, leker med en liten
boll, innan en tår sakta
rinner ner för kinden.

Åter igen vinner godheten,
då styrkan når hjärtat. Handens
mjuka smekning torkar bort
tåren medan sammetslena ord
formar en skyddande vägg.




Fri vers av Filosofen2
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-30 22:37



Bookmark and Share


  Kalle.O
Lämnar ingen besviken:)
välkommen tillbaka!
2012-01-31

    ej medlem längre
Jaaa, så vackert du skriver, vännen..som vanligt

Du mår ok nu?
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2