Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerdrag smittar...

Den nygifta frun från Valetta
kom hem med nya kläder och hätta
politikermannen sa:
- Du lova själv du skulle sy dem ja...
-Visst, sa hon, man börjar med att målet sätta...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-31 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt