Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus se till mig!

 
Jesus var med mig!
Jesus trösta mig!
Jesus se mig!

Du ser och vet allt.
Jag tackar dig Jesus.




Prosa av Seglaren
Läst 583 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-31 09:17



Bookmark and Share


  Brynolf
Om man studerar bibeln så noga som jag gjort kommer man enkelt fram till att Jesus var blind. Alla bevis finns där, det är bara att leta. Jesus ser INGEN.
2012-11-10

    lory
så klart....
2012-02-02

  Bibbi VIP
Skriver under på helene.elias
2012-01-31

  marie-helene
Amen och Han är med dig...
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren