Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luckra upp och släpp loss. Låt rosenbladens känslighet kittla hjärtat

Personligheten
skuggor
strimma av ljus

Negativa energier
svarta tankar
kallt hjärta

Onda avsikter
fjättra sönder
de som inte följer blint
smutskastar
utnyttjande

Själviska ansiktet avslöjas
då ödestigande svartmålandet
kastas som eldklot.

Kvar existerar bara tomhet
utan något svar. Sökandet efter
lösning går om intet.



Släpp loss, stäng ute egenkära
egoister, sudda bort de då
avsikten bara fångar ångest utan
förståelse.

Oreda förvinner, lättsamma moln
svävar över himlen åter igen.
Underbara toner når öronen, hjärtat
finner beprövade vägar, finner lugnet
då avbruten vinge växer ut och prövas
igen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-31 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2