Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravid av minnen

Planeter av sten
Mitt bröst, din sjö
Scener är satta i bölder av mörker

Rakade blåmärken klär det du aldrig slog
Himlen blöder mitt namn

Vi migrerade in i högre makter
i uppsättning av vågor
Tillsammans kunde vi stå

Det är natten jag bär omkring mig
Gravid av minnen
som dör innanför min kropp och förökar sig allt mer
en sanning lik dig

Säg mig värderar du ditt liv tillräckligt för att bekämpa det som hotar
allt vi älskar

Eller är du ännu en färgad lögn?

Speglar skapar vägar
attacker av himlens bad i brand

Jag har sovit levande
Levt döende

Allt i min kropp är säkrat
av decimaler
Loggar in mitt hjärta i ditt

Skål min älskade
för i natt fyller verkligheten år

Offrandet av ett oskyldigt barn, för den större goda i människan,
den människa jag skulle bli

Tillsammans kunde vi stå, delade var vi fallna



Men aldrig hela tillsammans.






Fri vers av svarta ängeln
Läst 466 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-31 12:25



Bookmark and Share


  Lethe
Shit. Det här är löjligt bra. Helt sjukt jävla bra.
2012-02-03

  Georg Möller
Ibland kan man finna korrelationer som man aldrig hade kunnat föreställa sig i ens berusat tillstånd - testa och mumla din ljuva dikt halvhögt för dig själv till Mercury Rev's "Hole"...

http://www.youtube.com/watch?v=qO1g251jF2g

tack för den oväntade resan! ,-]

2012-02-01

    lory
fångad från första raden..bravo o utrycket gravid av minnen är bara HELT UNDERBAR!
2012-01-31

    lory
fångad från första raden..bravo o uyrycket gravid av minnen är bara HELT UNDERBAR!
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln