Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsperspektiv

 

http://www.youtube.com/watch?v=5bLcFuBjVlQ 

 

livsvägen
sår
tusende dagar
tusende år

går
ser tillbaka
undrar
var
kroppen här
tankarna där 

inblicksöga skönjer
tidens rand

 

Du sa

säg mig var smärtan finns
så jag kan finna den
hela
djupt i mörker
dolt sålt brunnet funnet

Säg mig var

böljande flödes vågor
sköljande ödes plågor
så ensam

 

tag mig
hem...

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-06 21:20



Bookmark and Share


  aol
känsloladdat innehåll verkligen fint skaldat,
2012-11-09

    ej medlem längre
Starkt innehåll, en rimlig vädjan i en vacker text.
2012-04-26

    ej medlem längre
Här ekar äkta och genuint jordmänniskovaras sökande, finnande, längtande, som får andra kvalitéer än då läsaren läser/lyssnaren på din video, men sammantaget bjuder du oss på en riktigt skön upplevelse - Tack! :-)
2012-04-01

  Bodil Sandberg
ps kollade på youtube..fantastiskt fint och snyggt!!
2012-03-09

  Bodil Sandberg
Den här tycker jag enormt mycket om!..fin uppställning känslofullt och vackert och rytmen är utsökt -
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight