Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intrigers motkraft

Intriger kan bara leva vidare om
de får näring.
De dör om man struntar i dem.

Påhopp lockar till mörka krafter
speciellt om orden kommer då
konflikter skapat glapp redan.

Då hjärtat vill reda ut, kan hjärnan
skapa kaos om man inte tänker
rationellt.

Intriger finns bara av en sak
sprida rykten och skapa hat.
De som lider mest är de som
har behov av konflikter.

Bästa medicinen mot destruktiva
mönster är att bryta helt från de
som skapar dem.
Omge sig med ljusa krafter som skapar
ro och harmoni.

Rätt som det är skapas något
stort som blir positivt då kreativa
hjärnor slås ihop.




Fri vers av Filosofen2
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-31 21:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2012-02-01

  Johan Bergstjärna VIP
Är det verkligen fred vi vill ha, är det värsta av allt: krig???
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2