Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs snåriga slingrande vägar fångas ilskan upp

Vägen slingrar sig,
snåriga buskar river
mot benen.
Blodet sipprar ut
då stegen tas.

Då hjärtat vet
då hjärnan tänker
då kroppen fungerar
då orkar man kämpa.

Ögonen vattnas, käken
stelnar till, ett hugg i bröstet
skriket vibrerar jordens yta
ut kommer ilskans skall.

Då vägen blir rak, omfamnas
benen med lenaste bomull
hjärtat kramas lätt då försoning sker




Fri vers av Filosofen2
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-31 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2