Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövs ingen beskrivning!


"Du har väl inte berättat det för någon?"

Man orkar när man måste, jag vet...
Posttraumatisk stress får jag dock då och då.

Såg min DJÄVUL i mitt bostadsområde för en vecka sedan.
Och sånt drar upp all skit...
Men det går över...jag vet.

Vill LÅNGSAMT skära kuken av honom med en oslipad skridkso
centimeter för centimeter och samtidigt LE.
Men det går oxå över.
Jag vet...

Men det som inte går över är när någon säger:
"-Du har väl inte berättat det för någon?
Eller:
"Glöm det där nu
det hände ju inte igår...
Andra har sina problem oxå
tänk på nåt annat."
Vi brottsoffer ska tydligen hålla käften
och skämmas...
Eller...

Har inte sovit på en vecka nu,
börjar höra konsiga ljud inne i skallen pga sömnbrist.
Men jag tänker fan inte
hålla käften.
Och jag tänker fan ha kvar min humor
det är den som
räddar mig.

Men jag är INTE så djävla stark som många tycks tro!
Men man orkar
när man måste
jag vet

© C.J




Fri vers (Fri form) av Chattis J
Läst 679 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 23:44



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
När någon säger så till mig väcker det alla alarm inom till liv ...
... ty även om jag inte ens har haft en medveten anledning till att tänka tanken att personen ifråga skulle ha skadat mig eller vilja mig illa ... så är just sådana fraser som du har som titel här
eller sådan som ''Det här bör du inte berätta för någon annan då det skulle vara mindre bra för dig själv om det kom ut ...''
som för mig berättar att någonting har hänt eller kommer att hända som med största sannolikhet har eller kommer att skada mig - Om jag Inte berättar om det öppet!
Offentligheten har alltid varit min största beskyddare - i det fördolda, tysta trångsynta lilla sammanhanget är jag synnerligen sårbar och har inte en chans ...
Så mitt råd är - Berätta!!! Du har inget att skämmas för - det har däremot den som gjort dig till offer ...
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J