Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus ÄR GLAD.


Jesus är glad
för att jag öppnat
min inre dörr

för honom.

Jag är glad
för att Jesus

bor i mig.

 

 




Fri vers av Seglaren
Läst 551 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 10:04



Bookmark and Share


  marie-helene
Jag är också glad för din del men också
för min del såklart...
2012-02-06

  Vici
Ja det är i sanning verkligen
något att glädjas över!!!

"Men nu måste vi fröjda oss
och vara glada;
ty denne din broder var död,
men har fått liv igen,
han var förlorad,
men är återfunnen."
(Lukas 15)

Jag gläder mig med dig!!!

Jag är också glad för min egen
relation med Jesus!

Kram!:-)
Vici
2012-02-02

  Bibbi VIP
Jag också gläder mig storligen över detta.

Applåd och bokmärke.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren