Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns fler, men de här två anser jag vara mycket centrala.....


Två oerhört VIKTIGA egenskaper som varje människa behöver för att klara skivan !



INTEGRITET och FRAMÅTANDA !



----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 434 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 16:04



Bookmark and Share


  aol
alltså ett klart bokmärke
2012-02-18

    ordskalv
Kan bara hålla med!
2012-02-01

  Johan Bergstjärna VIP
Själv är jag en framsynt bakåtsträvare
2012-02-01

  Blind Boy Grunt
Gillar!
2012-02-01

  Mats Henricson
Tack snälla Lory !
2012-02-01

    lory
du kunde inte sagt det bättre...bokmärker
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska