Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade stad


Landskrona med all historia

Kyrkklockorna slår.
Nere på gången
står en flicka och
studerar kyrkan.

Grönskan runt gången
slingrar sig runt, blommorna
skimrar blått, då strålarna
når bladen.

Stadshusets enorma fasad
vetter mot hamnen, där
stensoffor är inristade.

Kyrkan ligger mitt i grönskans
och vattnets underbara natur.

I den staden gömmer sig många
spöken, då gamla hus än står kvar.
Kyrkklockorna klämtar tiden
tickar vidare medan vimlet i staden
fortsätter.




Fri vers av Filosofen2
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 19:41



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin hyllning. Igenkännande.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2