Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

 

I mitt hjärta trängs glädje och sorg

En glädje så stor över

att ha fått dela din tid och

så många år med dig


För att jag har fått dela din

tid och dina önskningar och

alla våra drömmar


Glädje över att få tillreda din mat

Pyssla om dig ... skämma bort dig

och att jag fått föda dina barn


En djup sorg över att du lämnat mig

för att gå över till den andra stranden

utan mig


En oändlig sorg för att jag inte

kan röra vid dig, stryka din kind

Att jag inte kan leka med ditt hår

Jag sörjer över att inte få känna

dina armar om min kropp


Sorgen är stor över att

vi inte fick leva tillsamman

under livets höst


Jag känner glädje och tröst

över att vi får mötas igen

Att du förbereder allt för

min ankomst


En trygghet att du

finns där med öppen famn

för mig när jag kommer




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-02 07:14



Bookmark and Share


  M:tin
Så vacker!!!!
2014-04-21

  Päronsplitt
Fantastiskt ömsint text till en älskad livskamrat som inte längre finns intill rent fysiskt. En ren glädje att få ta del av trots dess allvar. Kärleken har talat och den talar vackert. Avslutet känns så gott och tryggt då du vet att ni möts igen. Så läsvärd!
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Underbar sorglig hoppfull..om verklig kärlek
2012-02-21

    lory
underbar kärlek till sin älskade präglad av sorg..fantastisk...
2012-02-21

  Alva Johnsson VIP
Din trygghet övervinner allt.
2012-02-10

  M M Mannheim VIP
Mycket fint skrivet och vackert i all sin sorgsenhet!
2012-02-04

  Maj-Lis VIP
Så vackert skrivet
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP