Man kan haka upp sig på enskildheter eller välja att se helhetsbilden.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan haka upp sig på enskildheter eller välja att se helhetsbilden.




KLIPULVER FRÅN ADULLAMS GROTTA

kan man kompensera

en massaker med casinon?

ska man låta udda vara jämnt?

står du åter ensam

som sheriffen johnny reno?

finns det saker som man inte nämnt?

rosar du de resande

när andra bara risar?

undrar du om scheike

kan ha rätt?

dansar du med vargar

eller vältrar dig med grisar?

känner du dig sviken

på nåt sätt?

 

 

jag blev aldrig lovad

att det skulle bli en lätt match

ingen stilla roddbåtsfärd

på någon engelsk sjö

ingen har väl sagt att

det är vispgrädde och fikon

stridsropet är "segra eller dö!"

jag var en av dem som

höll på stora stygga vargen

en av dem som aldrig

såg på sport

jag var en av dem som

bara struntade i stenmark

och som valt program av annan sort

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 07:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att hålla på USA:s urinnevånare OCH Stora Stygga Vargen.
2020-10-27

  mare VIP
Tur att du valde Gud ;)
2012-02-03

  Mats Henricson
Annorlunda denna, med en viss, svårbestämbar tjusning......
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP