Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När morsbacka blommar bara rosa i ett vänskap förhållande?

Mina tankar splittras i små bitar,
Blommorna måste vattnas.
Morsbacka redan 1 meter lång slår sticklingar.
Civil försvarets soldater, förkläda till rörmokare,
Ett disciplinerad artigt kommando är bygg arbetarna.
Med många nationaliteter och glimt i öga, hälsar hövlig...

Instruerade från kund till tjuv bemötande.
På stambytte.
Arbetsplatser dem stöter på.

Knackar på den röda skrivet dörren,
”Bor hemma för det mesta”.
Väntar på svar.
aha,


Ledig för café paus.
då öppnar jag
födelsedag kortet till mig glömt från dinosarens tider
Späckar grönskade ris grenar i kök fönstret.
Ägaren Gav nycklarna till sitt hem till mig
Under en jordens runt resa.
Och från dess
Bara Bauhaus.
Blir dagligen.
Till käraste -
Att hållas i förtroende. Med alt respekt




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP