Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken fjäder


Jag stryker henne på kinden när hon sover

(och hoppas att hon drömmer om gåshud)





Fri vers av Dan Linder
Läst 881 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-02 16:16



Bookmark and Share


  Hélène
Ruggigt bra..
2014-05-23

    born-on-a-train
vackert.
2012-07-16

  R_M Grundström-Linder
Grattis till stipendiet! Två enkla rader som säger mycket!
2012-03-09

  Maria Zena Viklund
Underbar!
2012-03-06

  Yrre VIP
Härlig text och framför allt, Grattis till kulturpriset! :)
2012-03-06

  Elin S
Kort och bara så underbar. Kärleken och önskan om att lämna spår riktigt strålar mellan de två raderna.
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder