Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck ( hon hade inte röst att säga ifrån )







Det känns som att du utnyttjar mig, sa hon lågt.
Men du använder ju mig också, svarade han.




-

Han tar mig gång på gång.
Kvällar, dagar, morgnar.

Alltid samma (till)stånd, alltid
samma ord(löshet).
"Du kan ju i alla fall fråga
hur jag mår ibland".

Han håller för. Tycker inte
om att prata, alls.

Styr, pumpar; blundar
alltid, jag vet inte
om det är för att slippa titta
eller om jag bara är skönare
så.
Och jag försöker
tillfredsställa i alla fall honom
, börjar låta
lite, mest
för att han ska sluta.

Så kommer han. Drar ut, kliver upp
utan ett öga på mig. Går
ut i köket och lagar frukost.

Åt sig själv.



-

"Också?" Nej, du skulle lika gärna kunna
ha en uppblåsbar docka, tänkte hon.






Det gör ont att vara av luft.


















Fri vers av xilenie
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-02 20:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark, mycket hemsk
2012-07-12

    lory
smärtsamt...säg ifrån girl..visa din styrka
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

xilenie