Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Ett lugn

Längtan som stillnat

Inget mer jag vill ha

Ingen kyss

Inget svar


Bara en sak


Jag vill att du ska veta

Det var sant

så unikt

att älska dig

att jag fortsätter

med det

varje dag

tyst och stilla




Fri vers (Fri form) av soalf
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-26 22:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt kärleksfullt
2013-05-23

  Maj-Lis VIP
Känsligt och vackert
2013-04-09

  milou
enkelt, vackert.
2012-12-26

  AstridElisabet
Mycket fint och känslosamt!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf