Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter...


Agnes #21


ditt kiss är ännu kvar
i toalettstolen
sen du glömde spola

dina fotspår i snön
härifrån

kiwifläckar
på mattan
bredvid ditt munspel

och mikael wiehe
i högtalarna

du gav mig ett
välförtjänt skratt
2
3

och jag saknar dig
redan

4 timmar har passerat
av 116

och jag vete fan
hur jag ska stå ut

i 112 till












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 21:06



Bookmark and Share


    glasa VIP
kärleken vibrerar
i varje mening
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP