Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad glädje delad sorg skapar vänskap

I mina ögon är du stor
i mina öron hör jag din visdom
i mitt hjärta känner jag vänskap.

Vuxen hela du blivit,
vis din bakgrund gjort dig.

Kampen för du vidare
skapandet föder nya liv
kärleken till musiken
vidgar vyerna då själen glänser.

"Jag tror på dig!"
Sjunger i mitt hjärta då modet tryter
Hur du kan känna då jag är ledsen vet jag ej.

"JAG TROR PÅ DIG!"





Fri vers av Filosofen2
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2