Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fadime sitter i sin himmel och ler just nu

Tio år efter mordet på Fadime kom till
då jag hörde reprisen från 2008.

Insåg att det är dags för en hyllning.


Att Tio år efter mordet på Fadime skulle hamna
som uppmärksammad text gjorde mig så glad,
rörd och stolt.
Kan önska att hennes systrar fick läsa just den,
tror det hade gett dem en känsla att hon är
älskad.

Tack för ni läste denna så viktiga text.
Det bevisar att Fadime INTE är bortgjömd!!!!!





Fri vers av Filosofen2
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 21:28



Bookmark and Share


    ordskalv
Vi ska alltid föra Fadimes kamp vidare!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2