Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som spår överallt

Vi drar täcke
ser våra ansikten
och bygger kors
vita rader
som pärlor och band
över åkrarna
smälter fyra uddar
spikar rostar i dy
Det har regnat mycket
den hösten

paus
för att andas
liknar svavel

Vi drar täcke
ser på våra händer
dunungar faller
långsamt i fingrar
en spikar fast
små trubbiga nubb
hjärtat flisar och fäller
hår från nål och strå

liknar svavel
för att andas
start

Vi drar täcke
ser våra ryggar
framåtlutade hänger
handrygg vid tiljor
häftar ryggrads
pärlband mot ruggad
ytan som trä




Fri vers av mayhem and order
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 23:04



Bookmark and Share


    Den försvunna
En dubbelexponering. Den repetitiva dagen sedd genom ett raster av andra lika repetitiva dagar; skikt efter skikt, spår på spår. Existentiell leda och existentiellt tvång tvinnar repet arv och försakelse dinglar – var det ena slutar och det andra tar vid är inte gott att veta.
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

mayhem and order
mayhem and order

Mina favoriter
Gust
DAGBOK: JAN - JUN.