Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gillar ju dig


fast nja




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 329 gånger
Publicerad 2012-02-03 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson