Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att färdas




via roma - minnet av en stad
räckan av bilder
likt pärlor utan tråd

spridda i ett slag av slump
doften av ditt hår
min klänning runt höften
spänd ännu

ropen från då
spegelns bakvända
rusets varma

sträckor att färdas
de vi i ovisshet sökte
en stund i övertygelse

- den att livet bär




Fri vers av kath
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-03 09:46



Bookmark and Share


    Mejja
Vad vackert du komponerat denna!!!
Tycker om.
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath