Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på freezing rain.

"I väntan på freezing rain". Horisonten är grå, Runt omkring är grå. Solen är en otydlig vit Bara en fläk, lutar ovanför snöbyar. Sömning gungar lågt mitt emellan Värtas skorsten. Som jobbar med full kapacitet. Dygnet runt, Ännu gråare tjockt moln Sniglar rakt mot Stockholm. I föregår kväll smällde Av fullproppa hals. Tavlorna rörde på sig i min lägenhet Och tallrikarna darrade i kokskåp. Av en aktivitet på fem minuters smäll. Man vänjer sig, Om man är trogen platsen Och gammal hjorthagens värn. Solen blinkar igen Och det snöar så vackert, I lägenhet är varm Och frukt fatet är välsignat.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-03 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP