Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentimental Journey

När beskedet kommit att livet
snart ska tas ifrån min äldste
frågade jag om det var
något särskilt han ville göra
innan allt är över

Han svarade:
Jag vill återse platserna där
jag växte upp och tillbringade
min tidiga barndom

Jag tänkte för mig själv:
Det blir en minnenas och
sorgens och kanske också
glädjens Sentimental Journey
då våra kinder kommer
att fuktas av tårar som om
vi fått Smoke In Our Eyes



PS. Om i vill höra musikillustrationer, gå till ghostopinion.wordpress.com




Fri vers av ghost
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-03 13:54



Bookmark and Share


    lory
smäta,ärlek o känslor som tar andan ur mig..kramar till er alla
2012-02-16

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt är det att läsa din text som är fylld av kärlek till en son.
2012-02-11

  Yrre VIP
I din styrka när du delar får livet ett starkare perspektiv.
2012-02-10

  Bibbi VIP
Tack för att Du delger oss och mycken tack för musikillustrationerna!

Applåd och bokmärke.
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost