Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jezebel

Hon var en av de lyckliga få,
och om man bara hade velat ha en annan typ
hade det funnits många att välja på

Söderberg skrev allt som är värt att säga
om en sådan som hon
men ingen lärde sig en läxa av det,
händer fortsatte att stickas ner i getingbon

I klungor lyssnade drönarna på fnittret
Det hypnotiserande skimrande ljudet
av en vacker kvinna
och natten, natten med sina öppna sår
föblir evigt ung.




Fri vers av Joel Munther
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-03 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther