Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mitt intressanta långa hår






Mitt hår har växt
"vad långt hår du fått" säger man
Det verkar vara det viktigaste att prata om,
kvinnor emellan

Min kropp är ensam
i mitt fotoalbum finns inga andra ansikten
än mitt


Tvestjärtarna har förökat sig
de dyker upp i springorna
Fönstret tvärs över gatan har blivit större
människorna där inne lyckligare
de älskar varandra hejdlöst
till och med när de tittar på tv

Jag beter mig som en galning
går och flaxar med armarna
och tittar på mina händer
istället för rakt framför mig
som en ORDENTLIG MÄNNISKA

Det är lättare att upptäcka saker om marken
när man tittar rakt ner
men det är omöjligt att upptäcka saker om himlen
Det tänker jag för mig själv
Jag tycker det är bra tänkt


"Jag är större än det här!" säger jag högt
och väntar på medhåll
Jag börjar skratta
det är det ingen annan som gör
förutom Gud
Han skrattar och pekar
han är så bra på att få en att känna sig
s p e c i e l l








Fri vers av Tess the mess
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-04 16:43



Bookmark and Share


  pang
gillar den avmätta ironin, humorn. det är vasst, det inger en slags surrealistisk meningslöshetskänsla. bilderna känns separata men ändå samhöriga, som att de alla handlar om samma inre känsla, gillar friheten i språket och hur man kastas mellan olika sammanhang.
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess