Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvaste åtrå




Tänk att få finna varandras ensama själar
i en tröst av den vackra kärleken
i regnbågens alla färger där den röda lyser klarast
dag som natt är man få förunnade
i det underbaraste man kan få
att få sin kärlek besvarade
av den som fått ditt hjärta att brinna
av den ljuvsta åtrå.




Fri vers av JLindh
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-04 22:54



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket vackert fångat.
2013-07-26

  Angel of love
Erotiskt vackert!
2013-07-11

  Bibbi VIP
Underbart tillstånd.
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh