Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kommer glömma mig förr eller senare.

för varje dag som går blir jag mindre och mindre
för varje timme som går blir jag tommare och tommare
för varje minut som går blir jag sämre och sämre

och jag vet


att för varje sekund som går

så har ni glömt mer och mer.




Fri vers av tillfällighet
Läst 326 gånger
Publicerad 2012-02-05 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet