Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är placerad i kö du har nummer fjortontusenelva

Stillheten har lagt sig som ett kvävande täcke

allt andas status quo i min lilla värld

Lusten att leta efter lusten är borta

letar mest efter och hittar ingenting

Lyckan kommer alltmer sällan

likt en sporadisk relation på väg att dö

Egalt är ordet som surfar på livets våg

min energikälla minner om en uttorkad bäck

Ringer åter till jourhavande medmänniska

du är placerad i kö du har nummer fjortontusenelva

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-05 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver