Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broadways

Vara mycket försiktig
Med din karaktär,
Eftersom han kommer
Att bli framtida öde.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2012-02-05 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP