Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"om man är kär i någon som inte är kär tillbaka är det bara att skita i det"

det var allt hon hade att säga
när jag berättade
hur mycket han betydde för mig

hur hans leende vände min värld upp och ner

hur hans kyssar fick mig att flyga bland molnen

när jag berättade
att han fick mitt hjärta att slå tusen slag i sekunden

att jag aldrig kännt såhär för någon annan




obesvarad kärlek är inte så svårt
sa hon till mig
det är inte svårt



men vadfan vet hon?
hon som aldrig träffat dig
hon som aldrig blivit kysst av dig
hon, hon som aldrig fallit för dig







Fri vers av som det kan gå
Läst 450 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-05 15:07



Bookmark and Share


  M.A.J.R
klart är det sant! därför följer man sitt hjärta...låt ingen ha något effekt på din kärlek för någon annan
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå